Viva Vox je a kapela hor iz Beograda,  koji je dosegao širu popularnost nakon snimka na YouTubu njihove obrade pjesme “Du hust” od Rammsteina 2011.godine. Predvođeni dirigentkinjom Jasminom Lorin, sa 40 stalnih članova oni su imali prvi veći nastup u beogradskom Sava Centru 1.decembra 2011.godine.

Nakon njihovog nastupa u Sava Centru uslijedili su brojni nastupi po Evropi. Između ostalih nastupali su i u Austriji i Českoj kao i na srbijanskom festivalu Belgrade Beer Fest i na Exit-u. Vrhunac njihove karijere prestavlja koncert u sali Generalne skupštine Ujedinjenih Nacija povodom proslave Srpske nove 2013. godine.

Prvi put Viva Vox je imala da priliku da čuje i publika iz Herceg Novog 16.jula.2015.godine. Oni su ovom prilikom nastupali na Kanli Kuli i izveli pjesme poznatih svjetskih sastava kao što su: “Nirvana”, “Pearl Jam”, “Rammstein”, “Beastie Boys”, “Prodigy”, neizostavna Ajde, Jano”, “Show Must Go On”… Publika na ljetnjoj pozornici je aplauzom tražila još tako da smo imali priliku da čujemo i “Always Look On the Bright Side Of Life”. Zahvaljujući  Turističkoj organizacijiji publika u Herceg Novom je imala tu mogućnot da uživa u performansu ovog pop-rok a kapela hora iz Beograda.