“Time for Your Performance” – trening u Berlinu


Nevladina organizacija Magija u savremenom svijetu (MUSS), u saradnji sa organizacijom CHANCE, Bildung i Jugend und Sport BJS (gGmbH), poziva mlade do 25 godina da učestvuju u projektu “Time for Your Performance!”  u Berlinu od 24. aprila do 3. maja 2016.

Projekat je podržan sredstvima fonda Evropske unije ERASMUS + za mlade.

Kroz elemente pozorišta i performanse, program uključuje mlade ljude u debate o ličnim i javnim temama.

Mladi će za vrijeme projekta, uz sugestije voditelja, napraviti svoju predstavu kojom žele da komentarišu, kritikuju ili na bilo koji drugi način doprinesu rješavanju problema mladih u Evropi, kao i momentalnim problemima nezaposlenosti, nesigurnosti, političke apatije i slično. Pozorišni performans će biti izveden na ulicama Berlina u formi javnog akta, formi bliskoj izražavanju savremenog mladog svijeta. U toku programa učesnici će proći formu druženja, razmjenom kontakata i timskim radom i edukacijom, da bi po završetku projekta mogli organizovano da realizuju inovativne programe uz podršku fonda Erazmus + EU.

Učesnicima je obezbijeđen put, smeštaj i hrana, kao i materijal potreban za uspiješnu realizaciju programa.

Pozvani su svi mladi, a prednost će dobiti oni koji dolaze iz komplikovanijih društvenih zajednica (ekonomija, zdravstvo, socijala i kultura).

Prijave treba poslati do 1. aprila na adresu danica.dimitrijevic@aauni.edu, sa naznakom za “Time for Your Performance!” i vrlo kratkim biografskim podacima.

Neophodno je osnovno znanje engleskog jezika.