Najbolji dodaci u Gmail-u su veoma često oni koji su skriveni, što znači da je veoma moguće da postoji dosta stvari o kojima niste čuli, a koje bi vam učinile život lakšim.

Masovno odjavljivanje sa nepotrebnih newsletter-a, za sve mejlove koje ne čitate, od prodavaca koji ne odustaju pa do raznih ponuda koje samo zauzimaju prostor u vašem inboxu, postoji rešenje. Naime, Gmail ima opciju da klik po klik se odjavite sa sajtova koji šalju bespotrebne poruke. Medjutim, bolja opcija je da instalirate Unroll.me, plug-in koji nudi više opcija za sortiranje vaših mejlova. On grupiše bitne mejlove sa newsletter-a koji želite da čitate, ali i odjavljuje vas sa onih koje ne želite da čitate.

Selektovanje više mejlova odjednom – u inboxu, držanje shift dugmeta dok selektujete mejlove će ih sve zajedno čekirati.

Wisestamp-ovaj dodatak će vam pružiti mogućnost digitalnog potpisivanja svakog poslatog mejla.

Zakažite slanje mejla-uz Boomerang dodatak, možete odložiti slanje mejla, zakazati za sjutra ujutru, popodne, kada god vam odgovara.

Opozovite poslati mejl-ako ste greškom poslali mejl, zaboravili da dodate informaciju ili vam se jednostavno ne svidja način pisanja? Ne brinite, u Gmail-u postoji opcija opozivanja takvih mejlova koju možete uključiti u podešavanjima (Settings meni) u gornjem desnom uglu i čekiranjem “Undo Send” opcije. Takođe možete izabrati period otkazivanja do 30 sekundi.

Koristite Google Drive-Google Drive čini dodavanje fajlova sa vašeg računara u mejl jednostavnijim, i uvijek ćete imati pristup istim fajlovima.

Sa svim ovim dodacima sigurni smo da ćete biti zadovoljniji Gmail nalozima.