Novi softver na tržištu muzike


Odgledao si epizodu omiljene serije i dopala ti se pjesma koji si čuo u nekom od kadrova. Nemaš pojma ko je autor i pogubljen si. Ne pomaže ti gugl, jutjub odbija saradnju, a mozak se predao prvi. Idi na tunefind.com i saznaj.

Prijatelj ti je preporučio film u kom se pojavljuje odlična numera u ofu ali niko ne može da iscijedi o kom se bendu radi. Pjesma nije originalni saundtrek i ti nikako da saznaš ko je autor iste.

Enter – tunefind.com! Sajt kao stvoren za filmofile i ljubitelje TV serija pomoći će ti da konačno saznaš koja se pjesma čula u pozadini, dok su ti glumci bezobzirno kvarili zadovoljstvo i otežavali da pohvataš note. Bazu podataka na tunefind.com ispunili su okoreli filmofili i gutači TV programa.

Sajt tunefind.com postoji deset godina i korisnicima nudi 82 hiljade pesama iz 29 hiljada epiozoda serija i filmova. Kao i svugde, pronađeš li pjesmu iz filma ili serije koju niko ne zna možeš steći ugled u štreberskoj filmskoj zajednici.

Na koncu, ako si na žurci i dosadno ti je, tunefind.com možeš upotrebiti kao kviz modulator i takmičiti se u pogađanju opskurnih melodija iz anonomnih filmova, a možeš se i preseliti u neku od zemalja gde je eutanazija legalna i tako okončati dokolicu.