Novi ‘Refoto’ konkurs


Živimo u vremenu gdje je sve podređeno djeljenju, nažalost samo djelova naših života, onih za koje mislimo da su i drugima važni koliko i nama. Prva fotografija poslata je telefonskom linijom prije devedeset godina. Tokom vremena tehnologije su usavršene do te mjere da danas svako sa sobom nosi kameru ugrađenu u mobilni telefon kojom može snimiti fotografije ili video zapis kvaliteta nezamislivog do prije par godina unazad. I opet uz pomoć tih tehnologija naše snimke možemo podijeliti sa drugima.

Upravo to i jeste tema novog konkursa sa temom #Život&Multimedija. Zamislite ReFoto kao svog novog prijatelja sa kojim ćete djeliti svoje fotografije, animirane gifove i video zapise (maksimalne dužine 2 minuta). Slobodno uključite maštu i kreativnost i iskoristite sve uređaje koje imate, od kućnih skenera preko mobilnih telefona do analognih i DSLR fotoaparata i na ReFoto sajtu svoje radove podijelite sa nama i svima koji nas prate.

Konkurs će biti otvoren do kraja godine a svakog mjeseca predstavićemo najbolje radove, one koji su to po vašem mišljenju kao i izboru članova redakcije ReFoto.

Od najboljih radova (koje će na kraju konkursa odabrati žiri) početkom 2017. godine biće postavljena izložba u galeriji Artget a najbolji od najboljih dobiće zanimljive i vrijedne nagrade.