Ljetnja škola u Krakovu


Udruženje Villa Decius (Poljska) poziva sve studente, dipolmce i doktorante da se prijave i pohađaju njihovu ljetnju školu koja će se održati u Krakovu od 3. do 16. jula 2016. godine.
Pravo na prijavljivanje imaju kandidati iz sljedećih zemalja: Češka, Mađarska, Poljska, Slovačka, Ukrajina, Jermenija, Azerbejdžan, Bjelorusija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Gruzija, Kazahstan, Kirgistan, Letonija, Litvanija, Makedonija, Moldavija, Crna Gora, Rumunija, Rusija, Srbija i Slovenija. Udruženje Villa Decius je u potrazi za mladim, kreativnim ljudima, a njihova ljetnja škola je zamišljena kao obrazovni program koji pruža mladim ljudima interdisciplinarni prostor za učenje. Projekat ima za cilj da produbi njihova znanja o regionalnim i globalnim problemima, kao i da eliminiše određene međunarodne stereotipe i izgradi među mladim ljudima prijateljske odnose. Uslov za prijavljivanje je poznavanje engleskog jezika.
Organizatori projekta pokriće sve troškove školarine i putovanja, a kandidati će platiti samo prijavljivanje od 125 eura.
Da bi se prijavili za ovaj program kandidati se moraju registrovati na zvaničnom sajtu Villa Decius organizacije, na kom će pronaći i prijavnu aplikaciju.
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati koordinatora projekta, Anu Kovalsku putem mejl adrese: ania@villaorg.pl
Krajnji rok za prijavljivanje je 31. mart 2016. godine, a kandidati koji budu odabrani biće o tom obaviješteni do 30. aprila 2016. godine.
Više informacija o ovom projektu i uputstva za prijavljivanje pronaći ćete na zvaničnom sajtu