Konkurs na temu „Mladi i kultura“


NVU “Omladinski klub Tivat” i NVO “Centar za omladinsku edukaciju” objavljuju Javni konkurs za izbor najboljeg umjetničkog djela (ilustracija, proza, slika, fotografija, poezija, crtež) na temu „Mladi i kultura“. Pravo učešća imaju svi mladi Tivćani, uzrasta od 15 do 29 godina.

Radove koji nisu prije javno objavljivani potrebno je slati do 17. februara 2020. godine. Žiri, sačinjen od predstavnika opštine Tivat, UNDP-a, NVU „Omladinski klub Tivat“ i NVO „Centar za omladinsku edukaciju“, nakon završetka konkursa će objaviti autore 3 najbolja rada.

Radove je potrebno dostaviti u koverti (sa imenom i prezimenom i kontak informacijama) u prostorije Omladinskog kluba Tivat -ul.Đačka BB (preko puta Doma zdravlja) svakog radnog dana od 17 do 20 časova, kao i putem maila: omladinskiklubtivat@gmail.com.

Svi prispjeli radovi biće prezentovani u Centru za kulturu Tivat, na sajtu opštine Tivat i okruglom stolu pod imenom „Razvoj kulture i jača participacija mladih u konzumiranju kulturnih sadržaja“.
Takođe, sva rješenja biće odštampana u zbirci radova „Mladi i kultura“, ali i kao promo razglednice za potrebe opštine Tivat i Turističke organizacije Tivat.

Javni konkurs se organizuje u okviru projekta „Youth Cultural Activism”, u okviru Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD), koji finansira EU, a sprovodi UNDP.

Više informacija o samom konkursu na linku Radio Tivta.

, ,